29.1.12

ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA - globoko izkustvena delavnica z Marijo Kraljico Angelov in Nadangelom Zadkielom



inner.jpg

Naš notranji otrok je malo bitjece, znotraj našega srca, ki je pogosto ranjeno in prizadeto zaradi mnogih šokov, travm in zlorab, ki so se nam v otroštvu zgodile. Bolečine, ki jih ta naš mali notranji aspekt čuti, so pogosto posledica odnosov, ki smo jih imeli ali jih še imamo z našimi starši, vzgojitelji in okolico, ki je neposredno vplivala na naš osebnostni in čustveni razvoj. Mnoge omejujoče miselne vzorce, nezdrave načine delovanja in boleča čustva smo že v zgodnjih letih življenja povzeli od okolice in okrog njih stkali našo resničnost. Dokler starih načinov delovanja ne opustimo ter jih ne nadomestimo z novimi, imamo lahko občutek, da se vživljenju "vrtimo v krogu" , da ponavljamo podobne odnose, vzorce, dogodke...
Zdravljenje notranjega otroka je najpomembnejša naloga, ki jo imamo v življenju! Nekaj najlepšega, kar lahko naredimo za našo emocionalno dobrobit, dvig zavesti in čiščenje globokih čustvenih bolečin in neravnovesij. Ko spustimo staro in se odpremo procesu nege našega notranjega otroka, lahko v srce in življenje sprejmemo več Radosti, Miru in Ljubezni. To pa skozi transformacijo naših življenj, vodi k harmoničnim, ljubečim odnosom.

Vsebina delavnice:

-zdravljenje bolečin, povezanih z mamo in očetom
- zdravljenje, šokov, travm, zlorab iz otroštva,spuščanje strahov, nizke lastne vrednosti, krivde
- komunikacija, pristen stik z našim notranjim otrokom
- čutenje in prizemljitev odpuščanja in brezpogojne ljubezni do Sebe


Lepo vabljeni!


delavnico vodim:
MAJA KUKEC
Eternal Light terapevtka
Svetovalka za osebno in duhovno rast
Intuitivna umetnica



v petek 3. februar ob 18h
v Ljubljani (natančno lokacijo izveš ob prijavi)

srčni prispevek/izmenjava energij 40eur
Zaradi posebne dinamike in individualnega pristopa do udeležencev, bomo delali v manjši skupini, zato  vse zainteresirane prosim za pravočasne prijave.
Vabilo lahko prepošljete vsem tistim, ki bi jih zdravljenje notranjega otroka lahko zanimalo.

informacije in prijave
Maja Kukec
040/808-328
maja.kukec77@gmail.com

12.1.12

2012 leto velikih premikov in čudežev- Meditacijski večer z Nadangelom Metatronom

V četrtek 19. januarja  ob 19.15.

 

Vstopili smo v leto 2012 in intenziteto energij, ki jih ta prehod prinaša, lahko čutimo tako individualno, kot kolektivno. Iz dimenzij Luči, Ljubezni in Resnice, nam kot obljubljeno, to leto pospešeno pošiljajo žarke podpore in valove Luči, v namen res velikih spremeb, ki jih ljudje lahko dosežemo.
Vse tisto, česar smo se do sedaj še oklepali, pa nam ne služi več, se dokončno ruši. Vse tiste naše, res iskrene želje, ki si jih morda nismo upali izraziti na glas, pa postajajo vedno močnejše, zavzemajo vedno večji prostor v našem srcu.

Tokratni meditacijski večer bo namenjen transformaciji, dokončnemu slovesu od še zadnjih strahov in omejitev, ki nam meglijo tretje oko in nam onemogočajo, da bi kreirali  srčno in odločno, tako kot je naša božanska pravica.

Večer bo podprt in blagoslovljen s strani Nadangela Metatrona. Nadangel Metatron je Mojster Misli. Opominja nas, da se vse začne z mislijo, uči nas, kako ohranjati misli čiste in oplemenitene z energijo srca. Ta Nadangel zaneti iskrice naše domišljije in aktivira našo lastno moč manifestacije.

Vsebina večera:
- meditacija z angeli Vijoličnega Plamena- dokončno opuščanje strahov pred neuspehom, občutkov, da nam ne bo uspelo prizemljiti namena, s katerim smo prišli na ta planet. Preobrazba brezupa, občutka, da nam nikoli ne bo uspelo živeti "Raj na Zemlji"
- inventura naših misli in iskreno priznavanje naših srčnih želja. "Kako si v resnici želim živeti? Zakaj sem tukaj?"
- Prepoznavanje in Prizemljitev korakov, ki so so nujno potrebni za odprtje naslednjih vrat priložnosti, na poti naše duše
- Povezava z močjo in modrostjo Nadangela Metatrona


Lepo vabljeni!



Meditacija bo v Tortarni Pupi, Staretova 24, Trnovo v Ljubljani  http://www.pupi.si/ 
četrtek 19. januar ob 19.15.

Srčni prispevek 16 eur 



Torte in sladice Tortarne PUPI negujejo Dušo in Telo, so zdravju prijazne, a okusne dobrote. Lahko tudi brez jajc, moke, pecilnega praška, umetnih barvil in ojačevalcev okusov.
Podajte se v pravljico sladic izdelanih z ljubeznijo in brezmejno fantazijo naravnih vonjev in okusov, ki jih lahko Tortarna PUPI  prilagodi tudi vaši želji.
Njami!!! :):)


informacije in prijave
Maja Kukec
040/808-328
maja.kukec77@gmail.com

Meditacijo vodi
MAJA KUKEC
Eternal Light terapevtka
Svetovalka za osebno in duhovno rast

Intuitivna umetnica
angelskeiskrice.blogspot.com