4.4.12

LJUBEZEN do SEBE in SPREJEMANJE SEDANJEGA TRENUTKA meditacijski večer z Angeli nežno roza in zlatega žarka

četrtek 12.april ob 18.45.




Odnos do Sebe- ljubeč, nežen, sprejemljiv, vzpodbuden ali pa strog, odklonilen in kritičen, gradimo ter oblikujemo skozi celo življenje. Dobršen del navad, kako ravnati sami s Sabo in miselnih vzorcev, ki sooblikujejo naša življenja, smo že v otroštvu povzeli od staršev ter oklice. Koristne in vzpodbudne, pa tudi mnoge ne tako prijetne načine razmišljanja in delovanja, smo vzeli za svoje, zato le-ti pogosto, vse dokler se na zavestni ravni ne odločimo za spremembo, močno vplivajo na našo samopodobo.

Na tokratnem meditacijskem večeru, se bomo skozi srčno povezavo z našo Notranji Modrostjo in Svetlobo Angelov , naučili uporabljati "Moč Sedanjega Trenutka" ter tako obrniti življenjski tok blagoslovov v našo smer.
Zavestno in z jasno namero se bomo poslovili od togih navad, načinov razmišljanja, ki nas omejujejo in jih nadomestili z novimi miselnimi vzorci, čustvi in namerami za pozitvno delovanje, ki prinašajo Sočutje, Potrpežljivost, Sprejemanje, Hvaležnost in Srčni Pogum. Naredili bomo še en, pomemben korak na poti Sprejemanja in Brezpogojne Ljubezni do Sebe.

Da si bomo nove, vzpodbudne misli lahko zapisali, prosim prinesite zvezek ali papir in pisalo.



Lepo vabljeni!


Meditacija bo v Tortarni Pupi, Staretova 24, Trnovo v Ljubljani  http://www.pupi.si/
četrtek 12.april ob 18.45.

zaželjen srčni prispevek 16 eur

Torte in sladice Tortarne PUPI negujejo Dušo in Telo, so zdravju prijazne, a okusne dobrote. Lahko tudi brez jajc, moke, pecilnega praška, umetnih barvil in ojačevalcev okusov. Podajte se v pravljico sladic izdelanih z ljubeznijo in brezmejno fantazijo naravnih vonjev in okusov, ki jih lahko Tortarna PUPI  prilagodi tudi vaši želji.

Njami!!! :):)

informacije in prijave:

Maja KukecEternal Light terapevtka
Intuitivna umetnica
040/808-328
maja.kukec77@gmail.com
angelskeiskrice.blogspot.com