26.9.11

ZDRAVLJENJE ODNOSOV- meditacijski večer z Nadangelom Mihaelom in Raguelom

V četrtek 29.septembra ob 19.15. te vabim na



 Zdravljenje odnosov- meditacijski večer z Nadangelom Mihaelom in Raguelom

Tokratni meditacijski večer je namenjen vsakomur, ki si želi v odnose s svojimi bližnjimi vnesti več harmonije, razumevanja, miru in radosti. Naučili se bomo, kako skozi sodelovanje z Nadangelom Mihaelom, prepoznati omejujoče eterične vezi, jih preobraziti in zaživeti v čistem auričnem polju ter kako priklicati energijo Nadangela Raguela, v namen razrešitve težavnih, napetih ali stresnih odnosov.
Prepoznavali bomo, kako deluje "univerzalni zakon privlačnosti"  v odnosih in kako z lastno energijo pritegnemo v življenje natančno tiste ljudi in izkušnje, ki jih potrebujemo za rast naše duše. Skozi ta proces se bomo odprli brezpogojnemu sprejemanju sebe, le-to pa je najpomembnejši korak na poti do harmoničnih odnosov.
Čaka nas večer poln angelske svetlobe in podpore!
Lepo vabljen-a!


Meditacija bo v Tortarni Pupi, Staretova 24, Trnovo v Ljubljani  http://www.pupi.si/ 
Četrtek 29.sept ob 19.15.

Prispevek 15 eur 


Torte in sladice Tortarne PUPI negujejo Dušo in Telo, so zdravju prijazne, a okusne dobrote. Lahko tudi brez jajc, moke, pecilnega praška, umetnih barvil in ojačevalcev okusov.
Podajte se v pravljico sladic izdelanih z ljubeznijo in brezmejno fantazijo naravnih vonjev in okusov, ki jih lahko Tortarna PUPI  prilagodi tudi vaši želji.
Njami!!! :):)


informacije in prijave
Maja Kukec
040/808-328
maja.kukec77@gmail.com

Meditacijo vodim
MAJA KUKEC
Eternal Light terapevtka
Svetovalka za osebno in duhovno rast

angelskeiskrice.blogspot.com