12.2.15

ANGELSKI VEČER z NADANGELOM RAFAELOM- Zdravljenje in Obilje

Vabimo vas na meditacijski večer, ki bo v torek, 17. 2. 2015, ob 18. uri v predavalnici poslovne stavbe SBS na Lavrici, Dolenjska c. 318.





 ANGELSKI VEČER Z NADANGELOM RAFAELOM - Zdravljenje in Obilje



Nadangel Rafael prinaša smaragdno zeleni žarek zdravljenja in blagostanja. Povezovanje z njegovo energijo v nas aktivira proces samozdravljenja in nas odpre zavedanju, da smo tudi mi, kanal, skozi katerega pritekajo žarki zdravilnih energij.

Na tokratnem meditacijskem večeru, se bomo skozi mir in ljubezen, povezali z Rafaelovo svetlobo. Odprli bomo srca in sprejeli njegovo vodstvo, zdravljenje in sporočila, ki nam jih prinaša.


Vsebina večera:

- teoretično spoznavanje z Nadangelom Rafaelom, sprejemanje njegovih modrosti in daril

- povezava z Višjim jaz-om in prepoznavanje sporočil, ki nam jih naše fizično telo predaja skozi bolečine, bolezni in blokade.

- zdravilna meditacija z Nadangelom Rafaelom, odpiranje srca pretoku obilja.


Cikel meditacijskih večerov z Nadangeli bo potekal vsak tretji torek v mesecu. Na vsakem srečanju, se bomo skozi teoretični in meditativni del, spoznali z enim od sedmih Nadangelov.
Maja Kukec Paliska je Eternal Light terapevtka in intuitivna umetnica. http://angelskeiskrice.blogspot.com/
Zaradi priprave prostora vas prosimo, da najavite svojo udeležbo.

Vstopnina je 8 EUR.
Več informacij po telefonu 040 536 711 ali po elektronski pošti predavanja@amis.net
Ker bo večer v sodelovanju z Revijo KarmaPlus, se lahko prijavite na zgoraj omenjen e-naslov ali telefonsko številko, lahko pa tudi pri meni:
Maja Kukec Paliska
Eternal Light terapevtka
Intuitivna umetnica

040/808-328
maja.kukec77@gmail.com
angelskeiskrice.blogspot.com
Še navodila, kako najdete lokacijo, če se boste pri iskanju imeli težave, me pokličite :) Prilagamo kratek napotek, kako najlaže najdete predavalnico na Dolenjski c.318:
Če pridete iz centra po Dolenjski cesti, na Rudniku samo nadaljujete proti Kočevju, sicer pa z ljubljanske obvoznice zavijete proti Kočevju (odcep Lj-jug) Natančno 1,2 km od obvoznice pridete do trgovskega podjetja SBS tik ob cesti na desni. Parkirate med trgovino in cesto. Ko pridete do vrha poslovne stavbe z dvigalom ali po stopnicah, se usmerite levo in na koncu dolgega hodnika še enkrat levo.
- Za prihod z garminom: kraj je "Lavrica", naslov pa "Dolenjska cesta 318".
- Za prihod z mestnim avtobusom: na Lavrico vozita avtobusa 3B in 3G; postajališče se imenuje "Pri Malči" in je tik pred semaforjem.