29.10.13


Kanalizirano sporočilo DELFINOV in SVETLOBNIH BITIJ z ZVEZDE SIRIUS

Pozdravljeni prebivalci čudovitega koščka Matere Zemlje, ki mu pravite Slovenija, dežela ljubezni. Pozdravljamo Vas in vas s svetlobnimi žarki blagoslavljamo mi, ki nam pravite Delfini, v sodelovanju s Svetlobnimi bitji z Zvezde Sirius.
Vdihnite za trenutek energijo čudovite, mirne zelene pokrajine, ki vas obdaja... Vdihnite energijo dreves.... vdihnite energijo sonca,....vdihnite energijo vetra,...vdihite energijo zemlje in nenazadnje vdihnite čudovito kristalno modrozeleno energijo morja.
Energija morskih globin vas kliče, vas vabi in vas povezuje z nami, Delfini. Smo varuhi vaših morij, prinašalci visokofrekvenčnih sporočil, ki jih Zemljani lahko sprejmete skozi zvoke, ki jih oddajamo. Dovolj je, če sedete na morsko obalo, globoko vdihnete morski zrak in že lahko skozi vašo odprto srčno čakro sprejmete zdravilne energije, ki jih skozi frekvenco morskega valovanja želimo podeliti z vami...
Mir. Zaupanje. Radost. 

Dragi naši prijatelji Zemljani, vzpodbujamo vas, da se naučite skozi življenje pluti z zavedanjem, da nikoli niste sami, da ni treba, da ste osamljeni. Vsakič, ko sedite na morski obali, ko zaplavate v oceanu ali pa če le iz udobja vašega doma pomislite na šum morja, takrat odprite srce in se povežite z nami.
Pomembno je, dragi Slovenci, da kot narod, kolektivno spustite energije nezaupanja, sumničenja, zavisti. Te energije so kot strup za vašo srčno čakro in če se jih predolgo oklepate, jih hranite s svojo energijo in jim na ta  način dovolite, da kmalu zavladajo nad vašim življenjem. Niti za trenutek ne pozabite, da so vaša tuzemeljska življenja dragocena in zelo pomembna za razvoj in napredek Matere Zemlje.
Zato je zelo pomembno in Delfini vas, skupaj s Svetlobnimi bitji z Zvezde Sirius vzpodbujamo, da končno in dokončno izstopite iz vaših osebnih in kolektivnih dram.
Tukaj in sedaj, v tem svetem trenutku položite levo dlan na svoje srce in desno dlan na področje trebuha, na čakro solarnega pleksusa.  Svetlobna bitja z Zvezde Sirius vam iz dimenzij luči in resnice pošiljajo energijo srebrnega žarka. Globoko vdihnite v telo in sprejmite srebrno energijo...
In če ste le pripravljeni, vam lahko čista, brezpogojna energija srebrnega žarka pomaga spustiti vsa omejujoča prepričanja , na egu temelječe navade in rigidne poglede na svet... Spodaj, pod vsemi temi starimi, togimi navadami je namreč strah. Strah pred življenjem, strah pred ljudmi, strah pred tem, da bi spustili nadzor nad drugimi,da bi spustili  nadzor sami nad sabo... Srebrna energija, ki v tem trenutku nežno vibrira okoli vas je kot magnet. In če ste le pripravljeni spustiti, lahko iz vašega auričnega polja nase potegne vse tiste energije, ki vam ne služijo več... vse ovire... vse strahove...
Dovolj je, da umirjeno in globoko dihate...Delfini, srebrni žarek, bitja z Zvezde Sirius... prisotnost vseh nas vam omogoča popolnoma lahkotno in radostno opuščaneje tistih navad, ki so vas v življenju najbolj bremenile..
Globoko vdihnete srebrne žarke v telo in z odločnim, sproščenim izdihom spustite vse staro... zagotavljamo vam, vse karkoli z izdihom spustite , se po milosti Matere Očeta Boga takoj preobrazi nazaj v luč.
In takoj ste veliko lažji in svobodnejši.

In sedaj nezaupanje enostavno nadomestite z zaupanjem.
Dvom nadomestite z vero.
Strah nadomestite s pogumom.
Zavist nadomestite z ljubeznijo. 

Vaša jasna namera je dovolj in na resnično enostaven način lahko preobrazite svoje življenje in posledično tudi kolektivno zavest čudovite dežele, v kateri živite. Da ima vaša dežela Slovenija energijo ljubezni v imenu, ni naključje. Vaša skupinska, kolektivna lekcija, ki si jo kot narod delite je skozi brezpogojno sprejemanje Sebe in Vsega, kar Je , razviti lastno vrednost, srčno samozavest.
Na ta način lahko močno dvignete vibracijsko frekvenco celotne dežele, pa tudi vsak posameznik bo dobil veliko energijsko podporo in vzpodbudo pri njegovem osebnem dvigu zavesti.
Vendar pa, da se ta premik lahko zgodi, je zelo pomembno, da najprej vsi Vi, ki v tem trenutku poslušate naše besede, odprete svoja srca energijskim svetlobnim žarkom, ki vam jih prinašamo...

In sicer se ozrite najprej okoli sebe. Poglejte, kdo vas obkroža, s kom delite svoje življenje, s kom delite dom, službo, parkirišče...  In poskrbite, da boste v odnosih s temi utelešenimi dušami razvili odpuščanje, zaupanje, brezpogojno ljubezen, spoštovanje,..
Resnično je pomembno, dragi prebivalci Slovenije, da do decembra  l. 2012 uredite odnose s svojimi bližnjimi. Sorodniki, prijatelji, sodelavci, znanci...
Vsakega izmed vas čaka malo drugačna, zanj individualna lekcija, pa vendar imajo vse skupno stično točko. Omehčati odpor vašega Ega.
Resnično povemo vam, energije že dolgo več ne podpirajo starih načinov, na katere ste delovali.
Zvezda Sirius, iz katere prihajamo, je Zvezda čudovite božanske svetlobe in žarki, ki vam jih prinašamo, so žarki samouresničitve, radosti in lahkotnosti.
Zvečer, pred spanjem, ko se umirite, nam odprite srce, povežite se z nami in okopali vas bomo s svetlobo, ki prinaša zaupanje in radost. Radost pa je doma le v iskrenem ,odprtem srcu, polnem odpuščanja in lahkotnosti..

Spustite stare, omejujoče navade, dragi Slovenci, sprejmite brezpogojno ljudi, ki vas obkrožajo in odprite srce pretoku ljubezni, ki bo tako lahkotno stekla skozi vas in se razširila po celi deželi. In zaupajte. Vaša svetloba bo močno pomagala dvigniti kolektivno zavest celotne Sovenije.

To pa prinaša mnoge spremembe.
Razkroj starega.
Rojstvo novega.
To si želite, o tem govorite, del tega STE.

Začnite pri Sebi.

Blagoslovjeni bodite s svežino morja in toplino sonca.

Namaste.