29.10.13

SPOROČILO ANGELOV NEŽNO ROZA ŽARKA



Draga Duša, oglašamo se ti Angeli nežno roza žarka. Iz dimenzij Luči, Ljubezni in Resnice ti prinašamo tolažbo, upanje, žarke optimizma in mnoga orodja za lahkotne in uspešne korake naprej. Na pravi poti si vsakokrat, ko si dovoliš poslušati šepet svojega Srca. Takrat si namreč tesno povezana z edino resnico, ki JE.  Z resnico, da si Eno z božansko energijo in kot taka, resnično  prijateljica naša , sama ustvarjaš Vse, kar doživljaš v tej svoji fizični zgodbi. Sladkost, pa tudi navidezna grenkoba tvojih izkušenj, je odvisna od tega, kako srčno pozorna si na tovarno tvojih misli- Tvoj Um.

Naše besede, draga  sestrica, vsa naša mnenja in nasveti,  resnično izhajajo iz brezpogojne ljubezni vseobsegajoče svetlobe stvarnika. V dogovoru s tvojo Dušo smo, namreč že na veke vekov, da Ti, vsakič, ko si v fizičnem telesu "pozabljenja", omogočimo stik s čisto svetlobo in ti tako pomagamo, da ostaneš v vsakem trenutku povezana z ljubeznijo, katera v resnici Si.
Neskončen potencial nosijo svetovi tvojega Uma in vprašaj se koliko teh darov v resnici uporabljaš... Kako zelo so tvoje srčne želje, oddaljene od resničnosti, ki jo živiš? Pa ni potrebno, da je tako. Lahko si tukaj in sedaj, srečna, ljubljena, blagoslovljena, varna, mirna in svobodna. Lahko uživaš vse darove fizičnega sveta, lahko z zgledom pomagaš vsaki duši, ki pride v stik s tabo. Lahko osrečuješ svoje ljubljene. 

Pa vendar vse prepogosto opažamo, da pozabljaš na neomejene možnosti, ki jih, kot delec Svetlobe, vsidran v kelih fizičnega telesa, imaš.
Dotikamo se tvojega srca, v tem svetem trenutku in te vzpodbujamo, da se ga dotakneš tudi Ti. Z dlanjo, z mislijo, z zvokom tona Faaaaa. Začuti vibracijo zdravilnega tona tvojega svetega prostora.....


MOJE SRCE JE MIRNO.
MOJE TELO JE SPROŠČENO.
MOJ UM JE MIREN.
MOJ UM JE V SLUŽBI MOJEGA SRCA.
JAZ SEM MIRNA.


Povsem enostavno se lahko povežeš s Sabo, s svojo notranjo modrostjo, vendar moraš to povezavo večkrat dnevno vzpostavljati sama-Ti, ki se doživljaš kot fizično telo. Ta povezava je pot, ki ti bo odprla vrata neomejenih možnosti. 
Dovoli si uspešno in radostno usmerjati fizično telo, s katerim sodeluješ , katerega ljubiš in neguješ... Na ta način boš srčno svetlobo prenesla v vsakodnevno življenje na čudovit Planet Zemlja, otrok katerega Si. Božaj ljubo Zemljo, čuti jo, niti za trenutek ne pozabi, da si njen otrok. Namenjaj ji samo ljubezen, le-to si tako zelo zasluži.

In vsakodnevno uporabljaj znanja, talente in darove, ki jih imaš, draga Duša. 
Nisi sama in Svet ne propada, Razvija Se. Spušča stare maske preteklosti, ki se drobijo pod prsti resnice in se odpira nedolžnosti, preprostosti, svežini in genialnosti tega, kar Zemlja v resnici Je. 

Včasih se počutiš majhno in dobro je tako. Kajti majhna dejanja in žarki ljubezni vsakega posameznika štejejo. Ne pričakuj velikeka preobrata, živi vsak trenutek posebej, napolni ga z ljubeznijo in sočutjem do vsega in vsakogar, ki je ob Tebi.

Vse je dobro. Varna Si.