5.3.12

v četrtek 15. marca ob 18.30. te vabim na



POZDRAV POMLADI- meditacijski večer z energijo Delfinov in svetlobnimi žarki z Zvezde Sirius
 



Kot rastline po zimskem mirovanju ali živali po zimskem spancu, tudi naša telesa, fizično, čustveno in mentalno telo, v teh pomladnih dneh, potrebujejo svetlobno prho nove energije. Prebuditev, zavesten izstop iz cone udobja in energijski val optimizma za korake naprej po poti našega Življenjskega Namena.
Na tokratni meditaciji se nam bodo s svojo čudovito energijo pridružili Delfini in Bitja z Zvezde Sirius. Skozi naš razširjen um in na široko odprto srce, nas bodo obdarili s procesom ponovnega prebujenja naših celic po zimskem počitku. V skladu z našim najvišjim dobrim, se bo zgodila reaktivacija naših morda do sedaj še spečih sposobnosti in darov. Na ta način se bomo pripravili na veliko ekspanzijo, širitev, ki nas čaka v mesecih, ki prihajajo...

Dobrodošli v Delfinji objem radosti, obljubljajo nam obilo smeha! :)


Vsak udeleženec prejme "osebno angelsko sporočilce Ljubezni"

Tukaj si lahko preberete KANALIZIRANO SPOROČILO DELFINOV

Meditacija bo v Tortarni Pupi, Staretova 24, Trnovo v Ljubljani  http://www.pupi.si/
četrtek 15.MAREC ob 18.30.

zaželjen srčni prispevek 16 eur

Torte in sladice Tortarne PUPI negujejo Dušo in Telo, so zdravju prijazne, a okusne dobrote. Lahko tudi brez jajc, moke, pecilnega praška, umetnih barvil in ojačevalcev okusov. Podajte se v pravljico sladic izdelanih z ljubeznijo in brezmejno fantazijo naravnih vonjev in okusov, ki jih lahko Tortarna PUPI  prilagodi tudi vaši želji.

Njami!!! :):)

informacije in prijave:

Maja KukecEternal Light terapevtka
Intuitivna umetnica
040/808-328
maja.kukec77@gmail.com