29.1.12

ZDRAVLJENJE NOTRANJEGA OTROKA - globoko izkustvena delavnica z Marijo Kraljico Angelov in Nadangelom Zadkielom



inner.jpg

Naš notranji otrok je malo bitjece, znotraj našega srca, ki je pogosto ranjeno in prizadeto zaradi mnogih šokov, travm in zlorab, ki so se nam v otroštvu zgodile. Bolečine, ki jih ta naš mali notranji aspekt čuti, so pogosto posledica odnosov, ki smo jih imeli ali jih še imamo z našimi starši, vzgojitelji in okolico, ki je neposredno vplivala na naš osebnostni in čustveni razvoj. Mnoge omejujoče miselne vzorce, nezdrave načine delovanja in boleča čustva smo že v zgodnjih letih življenja povzeli od okolice in okrog njih stkali našo resničnost. Dokler starih načinov delovanja ne opustimo ter jih ne nadomestimo z novimi, imamo lahko občutek, da se vživljenju "vrtimo v krogu" , da ponavljamo podobne odnose, vzorce, dogodke...
Zdravljenje notranjega otroka je najpomembnejša naloga, ki jo imamo v življenju! Nekaj najlepšega, kar lahko naredimo za našo emocionalno dobrobit, dvig zavesti in čiščenje globokih čustvenih bolečin in neravnovesij. Ko spustimo staro in se odpremo procesu nege našega notranjega otroka, lahko v srce in življenje sprejmemo več Radosti, Miru in Ljubezni. To pa skozi transformacijo naših življenj, vodi k harmoničnim, ljubečim odnosom.

Vsebina delavnice:

-zdravljenje bolečin, povezanih z mamo in očetom
- zdravljenje, šokov, travm, zlorab iz otroštva,spuščanje strahov, nizke lastne vrednosti, krivde
- komunikacija, pristen stik z našim notranjim otrokom
- čutenje in prizemljitev odpuščanja in brezpogojne ljubezni do Sebe


Lepo vabljeni!


delavnico vodim:
MAJA KUKEC
Eternal Light terapevtka
Svetovalka za osebno in duhovno rast
Intuitivna umetnica



v petek 3. februar ob 18h
v Ljubljani (natančno lokacijo izveš ob prijavi)

srčni prispevek/izmenjava energij 40eur
Zaradi posebne dinamike in individualnega pristopa do udeležencev, bomo delali v manjši skupini, zato  vse zainteresirane prosim za pravočasne prijave.
Vabilo lahko prepošljete vsem tistim, ki bi jih zdravljenje notranjega otroka lahko zanimalo.

informacije in prijave
Maja Kukec
040/808-328
maja.kukec77@gmail.com