9.2.12

BREZPOGOJNA LJUBEZEN in DUŠNO PARTNERSTVO meditacijski večer z nadangelom Kamuelom in svetlobo nežno roza Angelov

v četrtek 16. februarja ob 18.30.


Poslanstvo Nadangela Kamuela je pomoč človeštvu pri razvijanju, čutenju in sidranju Brezpogojne Ljubezni. Pomaga nam poiskati in se odpreti pravi, srčni ljubezenski zvezi in le-tej skupaj z nami, postavlja trdne, na spoštovanju in ljubezni osnovane temelje.

Na tokratnem meditacijskem večeru bomo, podrprti s Kamuelovo energijo in svetlobo Nežno roza Angelov brezpogojne Ljubezni, zdravili, odpirali in harmonizirali našo srčno čakro. Spoznavali bomo, kako smo do sedaj kreirali in v naše življenje privlačili partnerske odnose in kako lahko, če le odpremo srce, ustvarjamo na nov način in sprejmemo v življenje tak odnos, kot si ga v resnici želimo. Naučili se bomo kaj je "karmični odnos", "sorodna duša" , "dušno partnerstvo" in kako so vsi ti odnosi pomembni za rast in razvoj naše duše.

Obdali se bomo z energijo kristala Roževca, ki vibrira s popolnostjo brezpogojne ljubezni. Če imate doma svoj kristalček Roževca, ga lahko prinesete s sabo.

Vsak udeleženec večera  prejme "Osebno Angelsko Sporočilce Ljubezni".



Toplo Vabljeni!

Meditacija bo v Tortarni Pupi, Staretova 24, Trnovo v Ljubljani  http://www.pupi.si/
četrtek 16. februar ob 18.30.

zaželjen srčni prispevek 16 eur

Torte in sladice Tortarne PUPI negujejo Dušo in Telo, so zdravju prijazne, a okusne dobrote. Lahko tudi brez jajc, moke, pecilnega praška, umetnih barvil in ojačevalcev okusov. Podajte se v pravljico sladic izdelanih z ljubeznijo in brezmejno fantazijo naravnih vonjev in okusov, ki jih lahko Tortarna PUPI  prilagodi tudi vaši želji.

Njami!!! :):)

informacije in prijave:

Maja Kukec 
Eternal Light terapevtka
Intuitivna umetnica
040/808-328
maja.kukec77@gmail.com